avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... lege aplicabila privind masurile pentru combaterea ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

lege aplicabila privind masurile pentru combaterea intarzierii executarii obligatiilor de plata

Buna ziua!
Este vorba despre un contract de prestari servicii dedicate internet...partile fiind o pers juridica si o pers fizica.
As dori sa stiu si eu in temeiul carei legi se poate introduce o cerere de chemare in judecata in conditiile in care debitorul nu si-a respectat obligatia de a plati tarifele stabilite pentru serviciile de care a beneficiat.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Contract prestari servicii -conditii pentru siguranta noastra- stan.laura stan.laura Buna ziua, Sunt pers fizica si doresc sa inchei un contract de prestari servicii cu o firma, plata se va face dupa 2-3 zile de la efectuarea serviciilor. As ... (vezi toată discuția)
Exceptia inadmisibilitatii actiunii- nulitate absoluta clauze abuzive PopescuIoana622 PopescuIoana622 Buna ziua, am si eu cateva intrebari pentru comunitatea avocatnet, daca puteti sa ma ajutati va rog. Speta: in anul 2015 s-a formulat o actiune de catre ... (vezi toată discuția)
Refuz plata facturi MihaelaaC73 MihaelaaC73 Buna ziua. Contractul de prestari servicii dintre doua p.j. a ajuns la termen, clientul fiind instiintat in prealabil de acest fapt. Clientul nu a sistat ... (vezi toată discuția)