Buna ziua,
Sunt pers fizica si doresc sa inchei un contract de prestari servicii cu o firma, plata se va face dupa 2-3 zile de la efectuarea serviciilor. As dori sa aflu ce conditii ar trebui sa adaug la contract pentru a ma asigura ca din punct de vedere legal sunt in siguranta in cazul in care firma "uita" sa-mi plateasca serviciile. Este mai sigur un contract de prestari servicii cu pers fizica, decat cu firma?!
Va multumesc! si astept un raspuns din partea dvs.!
Chiar daca sunteti persoana fizica sau juridica, divergentele ce apar pe parcursul executarii respectivului contract de prestari servicii tot in instanta se rezolva. Totul depinde de increderea pe care o aveti acum , la inceput, in respectiva colaborare. Mai bine nu o incepeti daca vi se pare ca partenerul nu ar fi serios.
Da, dar as dori sa stiu ce conditii ar trebui sa adaug la contract in cazul in care se va ajunge la judecata...Vreau sa imi iau masuri de siguranta... momentan...si contractul sa fie intocmit cat mai ok..
Colaborare
lazar_m_mihaela
Buna seara,
As dori sa aflu daca se poate realiza o colaborare intre PFA-uri cu obiecte de activitate diferite eu -consultanta si cealalta persoana ... (vezi toată discuția)