Am o nelamurire si multumesc anticipat celor care imi vor raspunde:
- O pers. fizica imi construieste un website de pe urma caruia voi avea un castig (prin serviciile oferite). Am cazut de acord ca sa nu ii achit contravaloarea website-ului ci sa ii acord lunar un procent din profit pe o perioada de "n" luni. Cum pot reglementa acest acord printr-un contract? Ce tip de contract? Si ce va fi mentionat la obiectul contractului?
Va multumesc!
Am scris ca ii voi acorda lunar pe o perioada de cateva luni cota din profit.
Alta intrebare: Inchei cu el contract de cesiune a dreptului de autor sau de cumparare Website cu plata in felul mai sus amintit? Care e cea mai buna solutie avand in vedere ca as vrea totusi ca firma mea sa fie proprietara site-ului! Mentionez ca webdesigneru-l este momentan doar persoana fizica si va deveni si juridica in cateva luni! In cazul acesta ce modificari va suferi contractul incheiat intre firma mea si el ca si pers fizica (momentan)? Din cunostiintele mele este ilegal parca incheierea unui asemenea contract cu pers fizica?!
Fai Contract de munca pana obtine autorizarea firmei sale si dupa inchei un contract de prestari servicii, tariful fiind procent din castig.
Sau poti sa-ti faca o cesiune a dreptului de autor in schimbul careia vei plati un procent din castigul obtinut in urma folosirii acestuia. Dar aici deja suntem pe terenul dreptului proprietatii intelectuale.
In acest din urma caz, autorul va beneficia de acest procent fara a desfasura alte activitati la intretinerea websait-ului.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Website; copyright
ady_san
Am 2 nelamuriri si multumesc anticipat celor care imi vor raspunde:
- O pers. fizica imi construieste un website de pe urma caruia voi avea un castig (prin ... (vezi toată discuția)