avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Comerciantul poate renunta la dreptului de retragere ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Comerciantul poate renunta la dreptului de retragere de 14 zile?

Buna ziua, daca am comandat un curs de pe internet si nu este ceea ce ma asteptam si as vrea sa il returnez, tinand cont ca m-am uitat la 5% din el, dar este complet altceva fata de ce am comandat. Dar in termenii si conditiile de pe site scrie ca: "Orice persoană, prin înregistrarea pe site-ul web *** cu domeniul www.***.com confirmă și acceptă în mod expres și irevocabil că renunța la dreptul de retragere în termen de 14 zile prevăzut de OUG nr. 34 din 2014 pentru orice achiziție făcută pe www.***.com". Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 13:42, 5 Mai 2023
ati acceptat explicit sa renuntati la dreptul de a va razgandi
Ultima modificare: Vineri, 5 Mai 2023
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare comanda achizitie intracomunitara icoman icoman Buna ziua. Poate clientul PF sa anuleze o comanda care se aduce la comanda speciala pentru el din UE, confirmata cu plata avansului prin banca sau sa o ... (vezi toată discuția)
Returnare produse personalizate NicoValcu NicoValcu Buna ziua, mi-am cumparat un produs personalizat si m-am razgandit. Mai pot face ceva? Multumesc! (vezi toată discuția)
Termeni si conditii vanzare pe internet prin mica publicitate, facebook Conrad Conrad Buna tuturor, Zilele urmatoare voi infiinta o intreprindere individuala in vederea comercializarii unor produse executate la comanda conform precizarilor si ... (vezi toată discuția)