avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Terasa peste spatii private de la terasa
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Terasa peste spatii private de la terasa

Intr-un bloc nou exista la ultimul etaj apartamente care au în proprietate și Terasa de peste acel apartament. Pentru acces pe terasa a rezultat o casa scarii, hol și camere de depozitare. Aceste spatii apar în actele de proprietate. Întrebarea este urmatoarea:
Terasa de peste aceste spatii este spațiu comun a blocului? Mai exact, în caz de reparații la hidroizolația de pe terasa spatiilor trebuie sa participe asociația sau proprietarii?
Multumim.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:49, 7 Mai 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
apartamente care au în proprietate și Terasa de peste acel apartament.

Daca in documentul de achizitie bun imobil este prevazut inclusiv terasa rezulta ca aceasta apartine exclusiv proprietarilor de la ultimul nivel,carora le revine obligatia in calitate de proprietari sa asigure starea tehnica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, locuiesc într-un bloc de 10 etaje și am fost nevoit ... Ciprianmradu Ciprianmradu Buna ziua, locuiesc într-un bloc de 10 etaje și am fost nevoit să plătesc hidroizolația din nou, fiind neanunțat in prealabil. Când am cerut explicații ... (vezi toată discuția)
Hidroizolatie terasa bloc - proprietate privata viorelh viorelh Buna seara, As vrea sa stiu cum se gestioneaza in cadrul asociatiei reparatia hidroizolatiei la terasa blocului. Precizez ca ma refer la un caz aparte si ... (vezi toată discuția)
Reparare terasa privata a unui penthouse, la ultimul etaj, in bloc nou construit. monicalannert monicalannert Buna ziua! As dori sa ma ajutati in legatura cu o problema care a devenit foarte neplacuta. Locuim intr-un bloc nou construit (2009) care la ultimul etaj ... (vezi toată discuția)