avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua. Lucrez într-o instituție de stat. Una ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua. Lucrez într-o instituție de stat. Una dintre magaziile ...

Bună ziua. Lucrez într-o instituție de stat. Una dintre magaziile acestei instituții a fost administrată/gestionată pentru o anumită perioadă de un coleg încadrat ca inspector de specialitate (S1) căruia i s-au alocat (și în fișa de post) atribuții de magaziner. De puțin timp a avansat pe o treaptă superioară (S1 A) a aceleiași încadrări de bază, inspector de specialitate adică. Directorul instituției a hotărât că acea persoană, în urma avansării, nu-și mai poate continua activitatea pe acel post, de magaziner. Drept urmare mi se impune a prelua acea magazie, eu fiind încadrat ca referent. Conform legislației în vigoare am fost informat că acel post de magaziner nu putea/poate fi ocupat de un angajat cu studii superioare, ci doar de unul cu studii medii. Eu, fiind vorba de gestiune, nu sunt de acord cu preluarea acelei magazii și alocarea unor atribuții de magaziner (pe lângă alte atribuții). Șefului meu i s-a impus de către director, modificarea fișei mele de post și alocarea acelor atribuții de magaziner. Sunt obligat să accept acest post? Pot fi concediat pentru refuzul acestui post ?! Există vreun articol de lege care reglementează asta? Aștept cât mai repede un răspuns . Vă mulțumesc anticipat.
Ultima modificare: Duminică, 7 Mai 2023
m2gica, utilizator

Alte discuții în legătură

Bună ziua. lucrez într-o instituție de stat. una dintre magaziile ... m2gica m2gica Bună ziua. Lucrez într-o instituție de stat. Una dintre magaziile acestei instituții a fost administrată/gestionată pentru o anumită perioadă de un ... (vezi toată discuția)
Reincadrare la locul de munca Marua jardianu Marua jardianu Buna ziua. Sunt angajata de 10 ani la protectia copilui si sunt incadrata ca inspector specialirate cu studii superioare ( facultatea de admnistratie publica ) ... (vezi toată discuția)
Reincadrarea in anul 2011 zama cristian zama cristian Are cineva cunostinte in domeniu, al resurselor umane, despre cum se reincadreaza Seful SVSU in 2011, atunci cand acesta are studii superioare si in anul 2008 ... (vezi toată discuția)