avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reincadrare la locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reincadrare la locul de munca

Buna ziua. Sunt angajata de 10 ani la protectia copilui si sunt incadrata ca inspector specialirate cu studii superioare ( facultatea de admnistratie publica ) si in fisa postului eram admnistrator ( fac contabilitate primara si gestiune sau magaziner ). Intrebarea mea este daca , conform noii legii ( legea 152) mai pot face acest lucru ??
Ultima modificare: Vineri, 20 Octombrie 2017
Marua jardianu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:36, 20 Octombrie 2017
Salariatul are obligatia de a indeplini atributiile ce ii revin conform fisei postului.
Fara indoiala. Dar seful meu mi-a spus ca nu mai pot face ceea ce faceam pana acum deoarece am studii superioare si ca , pentru postul de gestionar sau magaziner trebuie sa am studii medii. As dorii sa stiu sau vad unde este este specificat acest lucru ?? Multumesc.
In legea mentionata de dvs (cred ca vorbiti despre Legea 153/2017) nu se specifica nimic despre o astfel de situatie.

Daca este asa cum se sustine, atunci va trebui modificata fisa postului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. lucrez într-o instituție de stat. una dintre magaziile ... m2gica m2gica Bună ziua. Lucrez într-o instituție de stat. Una dintre magaziile acestei instituții a fost administrată/gestionată pentru o anumită perioadă de un ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. lucrez într-o instituție de stat. una dintre magaziile ... m2gica m2gica Bună ziua. Lucrez într-o instituție de stat. Una dintre magaziile acestei instituții a fost administrată/gestionată pentru o anumită perioadă de un ... (vezi toată discuția)
Functie inspector resurse umane Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua, am o intrebare: ca sa pot fi inspector resurse umane trebuie neaparat sa am cursul de calificare de inspector?Mentionez ca am facultate si Masterat ... (vezi toată discuția)