avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate La ce legi te supui in avion dupa ce se inchide usa? ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

La ce legi te supui in avion dupa ce se inchide usa? In urma ...

La ce legi te supui in avion dupa ce se inchide usa?
In urma cu peste 10 ani, am zburat cu Lufthansa din America in Europa si am auzit un anunt in avion ca dupa ce se inchide usa, toti pasagerii se supun legilor germane. Nu imi aduc aminte de alte cazuri/anunturi si am zburat de multe ori peste ocean. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Mirrella P. , utilizator 07:00, 8 Mai 2023
Te supui legilor statului sub pavilionul căreia se afla aeronava.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La ce legi te supui in avion dupa ce s-a inchis usa inainte de ... petrunica petrunica La ce legi te supui in avion dupa ce s-a inchis usa inainte de decolare? In urma cu vreo 10 ani am zburat cu Lufthansa din America in Germania si am auzit un ... (vezi toată discuția)
Discutia actuala: zborul misterios nucu$ nucu$ Sa fie numai speculatii? Iata ce se (poate) ascunde in umbra unui insucces suspicios: Misterul “Zborului 370″ al avionului malaiezian ... (vezi toată discuția)
Caderea acoperisului blocului mi-a distrus masina vioviowwm vioviowwm buna seara , as dori sa stiu ce sanse de castig am intr-un proces civil pentru recuperarea dunelor produse de caderea acoperisului blocului in care ... (vezi toată discuția)