avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua! Am intrat în concediu de creștere copil ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua! Am intrat în concediu de creștere copil începând ...

Bună ziua!

Am intrat în concediu de creștere copil începând cu data de 7 mai. Angajatorul mai trebuie sa îmi plătească indemnizatie de maternitate pentru 4 zile lucrătoare aferente lunii mai. Salariul meu la aceasta firma este compus din salariul de baza și comision din vânzari. În toată perioada concediului pre și post natal angajatorul mi-a acordat și comisionul din vânzări împreună cu indemnizația de maternitate. Întrebarea mea este: în ce procent mi se va acorda comisionul de vânzări pe luna mai? Se va acorda intreg sau fracționat în concordanta cu cele 4 zile lucrătoare aferente lunii mai. Suspendarea CIM s-a efectuat începând cu 7 mai.
Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:38, 9 Mai 2023
Vi se va acorda comisionul rezultat din vanzarile efectuate in cele 4 zile lucratoare.

Cornel Vasile a scris:

Vi se va acorda comisionul rezultat din vanzarile efectuate in cele 4 zile lucratoare.

Angajatorul calculează comisionul din vânzări ca un procent din vânzările efectuate pe cele 12 luni precedente, deci nu îl acorda strict pe vânzările lunii precedente.

În acest caz, răspunsul dvs. rămâne valabil?

Va mulțumesc!
Din ce sopuneti dvs pentru perioada anterioara de 12 luni vise calculeaza comisionul ..prin urmare, va trebui acordat integral.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie crestere copil MIOGH MIOGH Buna ziua, la calculul indemnizatiei de crestere copil de pana la 2 ani se iau in calcul si veniturile din perioada de concediu pre si post natal sau ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu pre-post natal Teo-DorA Teo-DorA Nelamurirea mea ar fi urmatoarea: - am doua contracte de munca cu cate 0,5 norma, 1 CIM pe perioada nedeterminata si 1 CIM pe perioada determinta, ... (vezi toată discuția)
Concediu pre si post-natal alexa1305 alexa1305 Buna ziua.As vrea sa stiu cum se calculeaza indemnizatia pentru cele 126 de zile de concediu pre si post-natal, de asemenea si indemnizatia de maternitate de 2 ... (vezi toată discuția)