avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... CASS și CAS se calculează la valoarea plafonului?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

CASS și CAS se calculează la valoarea plafonului?

Buna ziua !
Pentru CASS și CAS se calculează la valoarea plafonului ( e pfa la norma ) sau după suma încasată ?
Menționez ca norma pe anul 2023 este 27600 lei .
Ultima modificare: Luni, 8 Mai 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:44, 8 Mai 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se calculează la valoarea plafonului de 6 sau 12 salarii minim brute pe economie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii pentru un pfa cu cod caen 4532 norma de venit Rusu88.rusu88@gmail.com Rusu88.rusu88@gmail.com Buna ziua . Pentru un pfa cu cod caen 4532 norma de venit este 34.000 lei. Cass ul si cas ul se calculeaza la norma de venit (34000lei ) sau la suma incasata ... (vezi toată discuția)
Calcul contributii pfa norma de venit Rusu88.rusu88@gmail.com Rusu88.rusu88@gmail.com BUNA ZIUA. DETIN UN PFA (NORMA DE VENIT) NORMA ESTE DE 36.000 LEI . SUNT ANGAJAT SI IN ALTA PARTE CU NORMA INTREAGA SI AM REDUCERE LA PLATA NORMEI DE 50% ... (vezi toată discuția)
Ce taxe mai am de plata (cas,cass)? Alcarada99 Alcarada99 Buna. Am un srl, in curand voi schimba codul de activitate in consultanta. In acel moment voi renunta la contractul individual de munca si voi avea doar ... (vezi toată discuția)