avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Bună ziua, am nevoie de un sfat vă rog. Astăzi am ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Bună ziua, am nevoie de un sfat vă rog. Astăzi am fost la ...

Bună ziua, am nevoie de un sfat vă rog.
Astăzi am fost la asigurări auto sa întreb cât costă asigurarea mașinii. Doamna mi-a spus că plătesc mai mult acum pentru că mi-a scăzut ratingul de la 8 la 6,pentru că am făcut accident cu mașina. I-am spus că nu am avut nici un accident de 10 ani. Am controlat istoricul la Aida daune și am văzut că am o daună pe numele meu cu o mașină pe care eu am vandut-o în urma cu 7-8 ani. Vânzarea a fost făcută cu acte auto, scoasă de la primărie cu fiscal. Întrebarea este oare cum a fost posibil ca acest om nu a înmatriculat mașina nici pana acum. Are tot numărul meu de acum 8 ani. Cum poate sa folosească numele meu pt a-și face asigurare în continuare. Am scris politiei di județul și orașul acestuia,am primit răspuns ca nu se poate face nimic. Asigurarea a fost din nou făcută în februarie 2023 la ,,Axeria,,. Ce pot face ca cel care are acum mașina ( se pare ca a fost revanduta),să fie obligat sa între în legalitate.
Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Nelamuriri proprietar masina BX BX 1. Daca un sot are carnet auto si unul nu, se poate inmatricula o masina pe numele celuli care nu are si sa o foloseasca cel care are ? 2. Daca da, care ar fi ... (vezi toată discuția)
Parte civila in proces penal aidailda aidailda Buna ziua! Incep prin a-mi cere scuze pentru consultanta gratuita pe care v-o solicit in acest mesaj. In data de 22 august, la orele 4 ale diminetii, am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , in data de 22 decembrie 2020 am vandut masina proprietate ... radu 72 radu 72 buna ziua , in data de 22 decembrie 2020 am vandut masina proprietate personala unui individ cu contract de vanzare cumparare incheiat la un birou de copiat ... (vezi toată discuția)