avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Tatal meu (in timpul vietii) a vandut un teren ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Tatal meu (in timpul vietii) a vandut un teren (subevaluat) si ...

Tatal meu (in timpul vietii) a vandut un teren (subevaluat) si in contractul de vanzare s-a introdus o clauza ca daca doreste sa il cumpere inapoi trebuie sa plateasca suma pe care a primit-o de 5 ori. Acest teren era din terenurile confiscate in timpul comunismului. Ce se poate face pentru recuperarea terenului de catre fiul lui?
Cel mai recent răspuns: AndroniMihai , utilizator 12:38, 9 Mai 2023
În timpul vieții, orice om dispune de bunurile sale așa cum dorește. În concluzie, fiul său nu poate recupera terenul,
Faceti-i o oferta proprietarului actual.
Multumesc pentru raspuns!
Clauza de vanzare poate fi considerata abuziva? Primaria a propus compensatii(aprobate).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revendicare teren dragosdy dragosdy Buna ziua! Bunica mea a avut un teren.Pe vremea comunismului i-a fost confiscata o parte din teren.Ulterior a vandut terenul fara aceasta parte ... (vezi toată discuția)
Canal de alimentare lac artificial szzscs szzscs Am un canal de alimentare lac artificial in prorietate personala (am titlul de proprietate). In trecut a fost folosit de stramosii mei pentru o moara. In ... (vezi toată discuția)
Pot vinde o casa revendicata ? Mandark Mandark Buna ziua, Problema sta in felul urmator, este vorba de o proprietate ce a fost confiscata de regimul comunist, iar ulterior a fost revendicata de catre mine ... (vezi toată discuția)