avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Coasigurare PFI care nu reuseste sa genereze venituri
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Coasigurare PFI care nu reuseste sa genereze venituri

Buna ziua.

Sotia are un PFI pe care nu reuseste sa genereze venituri. In situatia asta, as dori sa stiu daca eu ca angajat as putea sa o coasigur la CNAS pe contractul meu de munca.

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Subiect: coasigurat pt medicul de familie! haller haller Buna ziua! Eu am contract de munca, sotia nu lucreaza! Anul trecut eu nu aveam contract de munca, sotia avea, iar pe baza aceasta eu figuram ca asigurat la ... (vezi toată discuția)
Cum pot deveni coasigurat Corina271 Corina271 Buna ziua! De curand sotul meu s-a angajat si vreau sa devin coasigurat pentru ca sunt insarcinata si trebuie sa fiu coasigurata pentru a face niste ... (vezi toată discuția)
Asigurare de sanatate birtu birtu Buna ziua. Ma aflu intr-o situatie nemaintalnita de mine si asi dori lamuriri referitoare la asigurarea mea de sanatate.In 2010 am ramas fara loc de munca si ... (vezi toată discuția)