avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua am și eu o problema am dus masina la ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua am și eu o problema am dus masina la mecanic și ...

Bună ziua am și eu o problema am dus masina la mecanic și am observat ca mia dispărut ceva dupa ea, nu mia dat factura când am luat masina si am lăsat un review pe facebook fără jigniri doar ce mi sa întâmplat, si acum ma amenință că mă da el în judecata când a văzut ca mi-am dat seama se poate?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:33, 10 Mai 2023
In baza datelor postate pe reteaua sociala,partea interesata are dreptul sa va actioneze in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintari, santaj, hartuire si defaimare alina3345 alina3345 Buna ziua. In urma cu un an, am avut o relatie de un an jumate cu un taximetrist.dupa o luna, a inceput sa ma injure,ii spuneam ca vreau sa ne despartim si ma ... (vezi toată discuția)
Curiozitate bbird bbird Am trimis zilele trecute un mesaj pe reteaua de socializare facebook, doar ca am gresit persoana. Mesajul era adresat unei persoane cu care trebuia sa ajung la ... (vezi toată discuția)
Review negativ poate fi considerat defaimare? AnittaClaudia AnittaClaudia Buna seara. Am lasat niste review-uri negative pe facebook si google. Faptele prezentate sunt adevarate si demonstrabile. Firma imi cere sa sterg ... (vezi toată discuția)