avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Neintocmirea procesului verbal de recepție demolare ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Neintocmirea procesului verbal de recepție demolare din 2009 .M am confruntat cu aceasta problema cand am vrut sa fac cadastrul la noua casa construita in 2009.Am fost la Primăria sectorului si mi sa spus ca s a prescris. După aprox.2 luni m am trezit cu

Neintocmirea procesului verbal de recepție demolare din 2008

Alte discuții în legătură

Neintocmire pv receptie demolare 2009 AureliaDochian AureliaDochian Neintocmire pv receptie demolare casa veche 2009.Cum îl pot obține de la Primăria sect 1.Multumesc (vezi toată discuția)
Transfer autorizatie construire Giveme5 Giveme5 Buna ziua. Urmeaza sa cumpar un teren cu o casa, casa care nu este terminata si care are autorizatie de construire valabila. Din cauza faptului ca nu a fost ... (vezi toată discuția)
Bună ziua,vin cu rugămintea la dvs.sa ma sfătuiți cum pot ... AureliaDochian AureliaDochian Bună ziua,vin cu rugămintea la dvs.sa ma sfătuiți cum pot întra în posesia unui PROCES VERBAL DE RECEPTIE DEMOLARE din anul 2009.In anul 2009 am ... (vezi toată discuția)