avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua,vin cu rugămintea la dvs.sa ma sfătuiți ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua,vin cu rugămintea la dvs.sa ma sfătuiți cum pot ...

Bună ziua,vin cu rugămintea la dvs.sa ma sfătuiți cum pot întra în posesia unui PROCES VERBAL DE RECEPTIE DEMOLARE din anul 2009.In anul 2009 am autorizație de demolare casa veche după 2 luni am autorizație de construire casa noua. emise de Primăria sect.1.Dupa finalizarea demolării nu am facut și nici Primăria nu mi a cerut cand am luat autorizația de construire acel Pv receptie demolare.Sunt respinsa la cadastru din acest motiv.Cum se poate reglementa aceasta situație?Am tot fost la primărie și mi s a spus verbal ca s a prescris și drept dovada am fost si amendată .Multumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Buna ziua. o speta mai rar intalnita si mai ales pentru cei ce ... marcel.damaschin marcel.damaschin Buna ziua. O speta mai rar intalnita si mai ales pentru cei ce s-au lovit de urbanism. Am obtinut o autorizatie de demolare pentru o cladire, cu proiect, ... (vezi toată discuția)
Lipsa autorizatie de constructie liviu_np liviu_np Salut! Este vorba despre o constructie care a fost ridicata fara autorizatie de construire, dar cu acordul tacit (verbal) al reprezentantilor de la biroul de ... (vezi toată discuția)
Demolare partiala casa paianta si construire (consolidare) fara autorizatie - problema cu fiscul laviv79 laviv79 V-as ruga sa ma ajutati cu un sfat. Am cumparat o casa de paianta in Bucuresti, care a fost incendiata chiar inainte de a semna contractul de ... (vezi toată discuția)