avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Tipuri de contracte
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Tipuri de contracte

Sunt studenta la drept si am o nelamurire in privinta unei grile
Cand partile convin ca un contract sa se incheie in forma autentica ce fel de contract este:
A. solemn
B. comutativ
C. este nul pentru ca partile nu pot alege forma in care incheie contractul

Am citit intr un curs ca, pentru a fi solemn, forma autentica a unui contract trebuie sa fie o conditie de validitate si nu lasa la aprecierea partilor alegerea acesteia
Ultima modificare: Miercuri, 10 Mai 2023
IoanaIoana038, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:41, 10 Mai 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este contract solemn.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actul juridic civil dreptate dreptate Studiez acum actul juridc civil si o serie de intrebari mi-au dat de furca din nou. Desi am consultat Tratatul de drept civil. Partea generala a lui Cosmovici ... (vezi toată discuția)
Antecontract de vanzare cumparare imobile nu mai este posibil in ncc Alvaro Liniers Alvaro Liniers Conform art. 1279 al NCC alin (3) prevederile care sunt la baza posibilitatea ca prin hotararea judecatoreasca sa isi stabileasca obligatia de a incheia un ... (vezi toată discuția)
Intrebari - ma puteti ajuta? vieriteiramona vieriteiramona as dori cateva pareri cu privire la cateva intrebari 1Prin obligația de a da se înțelege îndatorirea: a) de a preda un lucru; b) de a transmite ... (vezi toată discuția)