avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. am si eu o intrebare, daca ma poate ajuta ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. am si eu o intrebare, daca ma poate ajuta cineva. ...

Buna ziua. am si eu o intrebare, daca ma poate ajuta cineva. Un asistent social din administratie publica locala, acreditata ca serviciu social, poate beneficia de sporul de 15% , acordat pentru conditii deosebite si prevazut in Legea 153/2017, cap. II, art 14, lit e, respectiv HG 153/2018, anexa 9, V, lit. D?
Cel mai recent răspuns: mihaela22elena , utilizator 08:09, 11 Mai 2023
HG 153 /2018 se refera la familia ocupațională de funcții bugetare "Sănătate și asistență socială" ..prin urmare, nu este aplicabila administatiei publice locale.
Si daca asistentul social din administratie publica indeplineste toate atributiile din domeniul asistentei sociale in cadrul caminului de batrani administrat de catre primarie?
Si daca indeplineste tot nu i se aplica HG mentionat anterior.
Buna ziua. In legatura cu acest aspect, asistentii personali sunt angajati ai administratiei publice locale, ca si asistentul social, dar ei beneficiaza de prevederile HG 153/2018. Daca HG mentionat nu se refera la asistenta sociala din primarie, atunci la care categorie de personal se refera, avand in vedere numele capitolului "Sănătate și asistență socială" ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asistent personal/ spor 15%si stimulent 2500lei Oana E84 Oana E84 Buna ziua , as dori dacă se poate un punct de vedere in legătura cu sporul de 15% pt asistenții personali angajați ai primăriei in compartimentul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , pentru meseria de frigotehnist, ce sporuri salariale ... Ioan ciuc Ioan ciuc Buna ziua , pentru meseria de frigotehnist, ce sporuri salariale se aplica ? ( Lucrul cu substanțe toxice , periculoase / freoni etc / lucrul la înălțime ... (vezi toată discuția)
Spor de calculator - lucrez în sănătate sunt economist stiti cumva în ... Papyyy Papyyy Bună ziua lucrez în sănătate sunt economist stiti cumva în baza cărei legi se primeste sporul de 15% ( calculator) (vezi toată discuția)