avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... ASF : Bună ziua, vin și eu cu o întrebare legată ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

ASF : Bună ziua, vin și eu cu o întrebare legată de modul ...

ASF :
Bună ziua,
vin și eu cu o întrebare legată de modul de evaluare si de plata al ASF România în urma unei daune.
Că să exemplific speța mea , în urmă cu ceva timp am avut un accident rutier soldat cu pagube materiale . Vinovatul are asigurare la Euroins ,societate care este în faliment . Am urmat procedura ASF , am fost cu masina la evaluare ,iar ulterior nu mai am nici un răspuns despre dosarul meu.
Nu am primit o oferta de despăgubire.
De atunci au trecut 3 luni.
Ce proceduri pot urma pentru a rezolva aceasta situație?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Ciurea , Avocat 14:24, 11 Mai 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

Dacă ați depus cererea pentru despăgubiri la FGA, puteți vedea statusul dosarului dvs. la următoarea adresă: [ link extern ] / .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate rca euroins??? tiberiu448 tiberiu448 Bună ziua! Ce se întâmplă acum cu cei care au RCA făcut la euroins pe un an de zile mai este valabil sau nu??? Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Sunt un asigurat euroins care a lovit un participant la trafic. am fost anuntat ca voi fi dat in judecata. mariussmeek mariussmeek Buna ziua! Sunt un asigurat Euroins care a lovit un participant la trafic. Va las detaliile mai jos: -> Eu sunt vinovat de producerea accidentului si am ... (vezi toată discuția)
Daune morale si materiale accident rutier ma2001 ma2001 Buna ziua. In luna februarie 2018 am fost implicat intr-un accident rutier, in care o persoana a pierdut controlul volanului si a intrat pe contrasens ... (vezi toată discuția)