avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua Locuiesc in Marea Britanie si am doi copii ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua Locuiesc in Marea Britanie si am doi copii minori. ...

Buna ziua
Locuiesc in Marea Britanie si am doi copii minori. Detinem cetatenie dubla. Doresc sa trimit copiii sa isi viziteze tatal in Romania, fiind insotiti de un verisor din partea tatalui cu cetatenie romana. La intoarcerea din Romania copii vor calatori cu mine, inapoi in UK deoarece intentionez sa merg si eu in Romania la o data ulterioara plecarii copiilor mei. Ce documentatie este nevoie pentru a imputernici acest verisor sa-i insoteasca la plecarea spre Romania?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 21:44, 10 Mai 2023
Întrebați autoritățile britanice, că legile lor sunt altele față de cele din România.
Aveți nevoie de documente întocmite în UK pentru a putea scoate copii din acea țară.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parinti separati, acord calatorie asaveid asaveid Parintii sunt separati de 5 ani, dar nu au divortat, copilul sta cu mama, aceasta ar dori sa plece in Romania sa isi viziteze parintii, dar sotul nu isi da ... (vezi toată discuția)
Circulatia minorilor cu cetatenie straina cu domiciliul in strainatate iulianativadar iulianativadar mama cu cetatenie dubla (romana /engleza) tatal cetatean englez domiciliul stabil in Anglia copii nascuti in Anglia cu certificat englez, cetatenie engleza ... (vezi toată discuția)
Dreptul privind trecerea frontierei fara semnatura celuilalt parinte simplysurprising simplysurprising Va rog sa ma ajutati cu o informatie: parintii unui minore de 7 ani au divortat in 2013. Divortul a fost unul foarte dificil iar obtinerea semnaturii tatalui ... (vezi toată discuția)