avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Declaratii la anaf pentru o firma (pizzerie)?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Declaratii la anaf pentru o firma (pizzerie)?

Buna seara!Am nevoie de ajutor.Nu stiu daca este locul potrivit ,dar incerc.Am infiintat o firma,o pizzerie mai exact.Eu stiu sa ma organizez cu partea de contabilitate primara.Sunt in impas cu ceea ce trebuie depus la Anaf pe 25 ale fiecarei luni.Ma poate ajuta cineva cu un raspuns la urmatoarea intrebare.Ce declaratii trebuie depuse la Anaf?Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 11 Mai 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Magda 2018 , utilizator 07:59, 12 Mai 2023
Daca aveti salariati Declaratia 112 pana in 25 a lunii urmatoare salariilor.
Declaratia 100 TRIMESTRIALA ( cu impozitul pe profit sau micro - depinde de firma dvs ).
Daca sunteti platitor de TVA : declaratia 300 si 394 lunar sau trimestrila ( in functie de firma dvs ).
Multumesc!

Grama Cornel - Consultant fiscal a scris:

Daca aveti salariati Declaratia 112 pana in 25 a lunii urmatoare salariilor.
Declaratia 100 TRIMESTRIALA ( cu impozitul pe profit sau micro - depinde de firma dvs ).
Daca sunteti platitor de TVA : declaratia 300 si 394 lunar sau trimestrila ( in functie de firma dvs ).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma - microintreprindere monicaVna monicaVna Buna ziua Am mare nevoie de cateva sfaturi. Urmeaza sa infiintez o firma pentru magazin online , ce va fi microintreprindere ( indeplineste conditiile ... (vezi toată discuția)
Calendar obligatii fiscale pentru luna aprilie 2012  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu 1. Declaratia privind obligatiile de plata la bugetul de stat [b]Formular 100[/b] (format electronic) - [b]lunar[/b] 2. Declaratia privind obligatiile de ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratii srl ndb ndb Buna dimineata, Am o micointreprindere srl cu un angajat la care platesc 3% impozit pe venit si alte taxe catre stat pentru angajat iar de curand nu mai am ... (vezi toată discuția)