avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna. Parintii mei,divortati de foarte multi ani ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna. Parintii mei,divortati de foarte multi ani doresc sa imi ...

Buna. Parintii mei,divortati de foarte multi ani doresc sa imi lasa mie (al 3 lea copil) casa parinteasca. Tata doreste sa puna clauze de ingrijire,inmormantare si intrare in drepturi dupa decesul lui deoarece el inca locuieste acolo,mama nu.Mama nu vrea sa puna nici un fel de clauza. Mentionez ca pentru casa asta nu au facut partajul.
Imi explicati,va rog,care este procedura in cazul acesta? Contactez un notar? Care sunt actele necesare?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta.parintii mei au construit ... ligiasmeureanu ligiasmeureanu Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta.parintii mei au construit impreuna o casa pe terenul bunicilor dinspre mama cu autorizatie pe numele lor.au divortat ... (vezi toată discuția)
Contract intretinere, danmarianpopescu danmarianpopescu Tatal meu a incheiat un Contract de intretinere cu bunicii mei, parintii lui, contract care prevede ca un schimbul intretinerii si a inmormantarii acestora, ... (vezi toată discuția)
Ci la 14 ani. parinti divortati giordano giordano Buna seara! Un copil încredinţat mamei spre creştere şi educare prin hotarâre judecătorească. Din hotărâre rezulta ca tata nu este decăzut din ... (vezi toată discuția)