avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Se acorda norma de hrana la cadrele ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Se acorda norma de hrana la cadrele didactice care ...

Buna ziua!
Se acorda norma de hrana la cadrele didactice care sunt angajate cu Contractului individual de munca la plata cu ora ?
Cel mai recent răspuns: Ana_M2 , utilizator 12:25, 12 Mai 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In lege nu se face distinctie ..
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordarea indemnizației de hrana gabrielaaanei gabrielaaanei Buna ziua! Sunt cadru didactic angajat la plata cu ora (dar pe jum de norma) și as vrea sa știu dacă conform legii ar trebui sa primesc norma de hrana. ... (vezi toată discuția)
Câte ore poate primi la pco un profesor titular, peste norma ... filipiulia1@gmail.com filipiulia1@gmail.com Câte ore poate primi la PCO un profesor titular, peste norma de 18 ore? Maxim o jumătate de normă, sau o normă? (vezi toată discuția)
Bonuri de masa de la doua locuri de munca Secole Secole Buna ziua, As dori sa stiu, in cazul in care lucrez in 2 locuri, cu regimuri diferite, daca se primesc bonuri de masa din ambele locuri. Momentan mi sa spus ... (vezi toată discuția)