avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 173 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună, în 2021 am încheiat un contract la notar, pt ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună, în 2021 am încheiat un contract la notar, pt o casa ...

Bună, în 2021 am încheiat un contract la notar, pt o casa la cheie cu un avans de 30000euro care trebuia finalizat în aprilie 2022, sa prelungit contractul 31oct22. De atunci contractul practic nu a mai fost prelungit, constructorul spunându-ne ca va fi finalizat în dec 22 și bineînțeles constructorul nu a respectat ce a promis. Casa e făcută în proporție de 80% dar fără utilități, la telefon nu mai răspunde, ce se poate face în situația data, se poate da în judecata? Măcar sa recuperam cei 30000euro (în contract mai e specificat ca în caz ca nu respecta va fi nevoit sa ne plătească dublu) în ultima convorbire cu el de 3luni ne-a spus ca nu mai are bani și așteaptă căldura sa i-a alte lucrări sa facă bani pt a trage utilitățile, ce e de făcut?!?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 06:00, 13 Mai 2023
Notificati oficial constructorul cu obligatia achitarii obligatiilor contractual asumate-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibilitate retragere dintr-un antecontract de vanzare cumparare ... George.Alexandru. George.Alexandru. Posibilitate retragere dintr-un antecontract de vanzare cumparare apartament sau reclamatii ce pot fi aduse vanzatorului promitator pentru a grabi ... (vezi toată discuția)
Cum se calculează penalitățile? bună ziua. am o casa în ... hagaumm hagaumm Cum se calculează penalitățile? Bună ziua. Am o casa în construcție finalizata în prezent în proporție de 90 % . Casa trebuia predata la cheie in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am achizitionat un imobil in august 2021,cu antecontract ... iuliac20 iuliac20 Buna ziua, am achizitionat un imobil in august 2021,cu antecontract de vanzare-cumparare,achitand integral valorea imobilului,termenul initial de incheiere ... (vezi toată discuția)