avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, va rog sa ma ajutați cu o informație. In ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, va rog sa ma ajutați cu o informație. In cazul decesului ...

Buna ziua, va rog sa ma ajutați cu o informație. In cazul decesului străbunicului soțului, eu in calitate de sotie as beneficia de zile libere? Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Dezbatere succesiune - lipsa documente malina_13 malina_13 Buna ziua, In 1983 se incheia un certificat de mostenitor dupa strabunicul sotului, certificat in care mostenitorii erau strabunica (1/4) si bunicul lui ... (vezi toată discuția)
Cum procedez pentru obtinere certificat calitate mostenitor in instanta acpsov acpsov Buna ziua, imi trebuie un certificat de calitate de mostenitor dupa strabunicul decedat in 1943 si am dificultati in a gasi martori in viata care sa il fi ... (vezi toată discuția)
Ce categorii de pensii beneficiaza de ajutorul de deces? kinder_by kinder_by Buna seara as dori si eu daca se poate sa imi spuneti si mie strabunica mea are pensie de handicap de gradul 2 in valoare 220de ron.Poate beneficia si ea de ... (vezi toată discuția)