avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... O întrebare dacă mă puteți ajuta cu un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

O întrebare dacă mă puteți ajuta cu un răspuns.Tatal meu ...

O întrebare dacă mă puteți ajuta cu un răspuns.Tatal meu de sânge a adoptat un băiețel (care aparține actualei șotii din căsnicia ei anterioară)Întrebare ...Eu și fratele meu(copii de sânge a tatălui)avem vreun drept la decizia de a vinde ceva (din ce aparținea tatalui) dacă cel din urmă (copilul înfiat)nu vrea să vândă sau să facă vânzare-cumparare pe terenurile și casa tatălui?? Mulțumesc anticipat pentru răspuns.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Sigur ca da. Dar, inainte dezbateti succesiunea, faceti iesirea din indiviziune si apoi fiecare poate face ce doreste cu partea de mostenire ce i se cuvine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire gynutza_sweet gynutza_sweet Buna ziua.am o intrebare si daca ma poate ajuta cineva v-as fi foarte recunoascatoare. Am 21 de ani iar mama mea a murit acum 7 ani,ne-a ramas mostenire de la ... (vezi toată discuția)
Succesiune anicel anicel Buna ziua, Va rog sa ma ajutati intr-o problema de succesiune: Parintii mei au locuit intr-un apartament de 4 camere pana acum cativa ani cand mama a ... (vezi toată discuția)
Vanzare fara acord mostenitori dannyc dannyc Buna ziua, Problema: acum 2 luni, bunica mea a vandut fara sa ma anunte (pe mine, pe fratele meu si pe mama mea) un teren si fara sa ne acorde o suma la care ... (vezi toată discuția)