avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Se mai poate acorda concediu medical dupa o perioada ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Se mai poate acorda concediu medical dupa o perioada de 12 luni ...

Se mai poate acorda concediu medical dupa o perioada de 12 luni de concediu acordat deja?
Cel mai recent răspuns: Capitan Mirela , utilizator 20:09, 14 Mai 2023
Speta este urmatoarea: persoana face AVC masiv in martie 2022. Primește Concedii medicale pana in martie 2023., cand reincepe serviciul. Recuperarea nu este completa, are nevoie de internari in centre speciale de recuperare si tratament. Daca deja are 12 luni de CM in ultimele 24, mai poate beneficia de alte concedii? Ce se intampla daca, de exemplu, intervine o alta afectiune si se opereaza...nu i se mai acorda CM? Sau ce, este scos la pensie de invaliditate fortat?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri. Stiu ce zice legea, insa ea nu face nicio referire la o astfel de speta...
Capitan Mirela a scris:

Se mai poate acorda concediu medical dupa o perioada de 12 luni de concediu acordat deja?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va rog să mă lămuriți și pe mine într-o situație ... leo2000ro leo2000ro Buna ziua, va rog să mă lămuriți și pe mine într-o situație legata de depășirea concediului medical fara avizarea comisiei de expertiza a muncii. Sunt ... (vezi toată discuția)
Pensionare de boala Sergiu Ardelean Sergiu Ardelean Buna ziua. Tatal meu a avut parte de 2 AVC in decurs de 5 ani si as dori sa aflu daca si in ce grad de invaliditate se incadreaza si ce pasi ar urma sa facem ... (vezi toată discuția)
Pensionare pe caz de boala ContSters142622 ContSters142622 Buna ziua, Recent am fost diagnosticata cu \"oboseala cronica\". Pana in prezent nu a fost necesar sa beneficiez de concediu medical, insa brusc, la ... (vezi toată discuția)