avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. De curand am cumparat un auto de la o firma ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. De curand am cumparat un auto de la o firma de import ...

Buna ziua. De curand am cumparat un auto de la o firma de import auto sh. Ei mi-au dat numerel rosii pe o luna. Intrebarea este urmatoarea: Pot sa prelungesc eu numerele in baza facturii de achizitie? As vrea sa fac acest lucru deoarece mai am o masina pe care o vand si vreau sa pastrez numerele, iar cumparatorul a zis ca nu poate sa o inscrie pe el in 2 saptamani, cat mi-a mai ramas la mine numerele rosii valabile.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Ciurea , Avocat 16:04, 15 Mai 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

În baza contractului de vânzare-cumpărare, care să facă dovada că dvs. sunteți proprietarul mașinii, puteți formula cerere de prelungire a numerelor roșii. Este posibil ca numai factura de achiziție să nu fie suficientă.

Prelungirea numerelor roșii nu poate depăși 90 de zile!

De asemenea, pentru cea de-a doua situație în care dvs. vindeți o mașină, mai există și posibilitatea încheierii unei procuri speciale în formă autentică prin care să fiți împuternicit de către cumpărător să înmatriculați mașina în numele cumpărătorului.

Actele necesare pentru finalizarea eliberării/prelungirii autorizației de ciruculație provizorie le regăsiți la acest link: [ link extern ] .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Placute numere auto ionut300 ionut300 Buna ziua ! Am cumparat o masina sh din alt judet. Propietarul doreste sa-i trimit numerele prin curier deoarece vrea sa le pastreze pt noua masina (a platit ... (vezi toată discuția)
Inselatorie masina vitara vitara As dori sa stiu ce se poate face daca acum aprox 2 luni de zile am cumparat o masina ( Suzuky Vitara ) din 1995. Cand am cumparat masina aceasta nu avea ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto. Gcgeorgescu Gcgeorgescu Va salut. Vreau sa cumpar o masina de la o angajata a unei firme. Doar ea a circulst cu masina. Forma o vinde ei ca si persoana fizica cu factura si contract. ... (vezi toată discuția)