avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inmatriculare auto.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inmatriculare auto.

Va salut. Vreau sa cumpar o masina de la o angajata a unei firme. Doar ea a circulst cu masina. Forma o vinde ei ca si persoana fizica cu factura si contract. Apoi ea o inscrie la financiar. Urmatorul pas, face contract vanzare cumparare cu mine si imi scoate si fiscalul. Imi da masina , fiscalul copii intre ea si firma respectiva (poate imi trebuie ) si ii dau banii.
Intrebarea mea este urmatoare: eu ca sa o pot inscrie definitiv trebuie sa ii scot nr rosii, sau pot sa merg pe numerele primei firme sa fac rarul?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:20, 7 Februarie 2016
Raspunsul referitor la numere este conditionat de interesul firmei,daca are sau nu nevoie sa pastreze numerele de circulatie
Daca firma nu incheie cerere pentru pastrare numere circulatie,inseamna ca dv preluati bunul mobil cu acele numere si aveti termen de 30 de ziler sa finalizati procedura de inmatriculare auto,respectiv verificare RAR pentru eliberare certificat de autenticitate,consemnare in cartea de identitate vehicul-schimbare proprietar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. de curand am cumparat un auto de la o firma de import ... hdanny hdanny Buna ziua. De curand am cumparat un auto de la o firma de import auto sh. Ei mi-au dat numerel rosii pe o luna. Intrebarea este urmatoarea: Pot sa prelungesc ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare cu bucluc ClaudePH ClaudePH Va salut cu respect si caldura! Am achizitionat un autoturism inmatriculat pe Italia, cu ITP facut la RAR și mi-a expirat asigurarea. Masina a fost ... (vezi toată discuția)
Nedumerire inmatriculare masina cu numere rosii expirate Ciumpy94 Ciumpy94 Buna seara ! Doresc sa cumpar un autoturism adus din Spania in urma cu 4 ani , care a stat timp de 2 ani abandonat in fata blocului , vandut apoi mai departe ... (vezi toată discuția)