avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare cu bucluc
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare cu bucluc

Va salut cu respect si caldura!

Am achizitionat un autoturism inmatriculat pe Italia, cu ITP facut la RAR și mi-a expirat asigurarea. Masina a fost cumparata de la al treilea proprietar, acesta din urma neavand act de VC cu al doilea proprietar. Masina nu este furata, nu are nicio interdictie sau problema, i s-a facut ITP la RAR.

Doresc sa inmatriculez masina cu primul set de numere rosii, insa ma lovesc de birocratia romaneasca si diferite zvonuri, sfaturi si pierdere de timp pe ici si pe colo. #-o

Am fost la un birou de acte auto, iar cei de acolo au foiletat in scarba dosarelul meu cu acte si mi-au spus sec ca e nevoie sa traduc actele, sa aduc actele de VC de la toti cumparatorii.

Problema e ca nu pot sa dau de celalalt cumparator, nici de proprietarul italian.

Cum pot rezolva situatia de fata? Pot inmatricula masina?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ClaudePH , utilizator 08:18, 4 Februarie 2017
Fara document de provenienta si fara certificat fiscal nu puteti finaliza procedura de inmatriculare vehicul
Am gasit adevaratul proprietar. Ce act trebuie sa intocmesc cu dansul? Un nou contract de VC?
Precizez că proprietarul se află în Italia. Se poate face un act la distanță?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema inmatriculare urgent bogdan_exit bogdan_exit Salut Am cumparat de la o persoana o masina Problema e in felul urmator el a radiat masina a facut rar numere provizorii etc aceste numere au expirat azi ... (vezi toată discuția)
Problema masina de italia, nu se poate inmatricula Eugen1234 Eugen1234 Buna ziua! Am si eu o problema cu o masina de provenienta Italia. Am cumparat o masina in 2020 din Arad de la o doamna (detin copia de buletin a acesteia), ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto tzeeep90 tzeeep90 am achizitionat un auto de la o firma din romania care aduce masini din germania pe platforma si nu o pot inmatricula...am scos numere rosi, am facut rar, si ... (vezi toată discuția)