avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Donație - Bunica mea in urma succesiunii după ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Donație - Bunica mea in urma succesiunii după decesul bunicului ...

Donație ....Bunica mea in urma succesiunii după decesul bunicului deține 60 la sută din casă și teren, 40 la sută revenind celor doi copii. Terenul pe care este construita casă a fost proprietatea tatălui bunicului. La 3 luni după ce a revenit prin succesiune bunicului acesta s.a stins din viață . Acum bunica vrea să-mi doneze mie partea ei.Vreau să știu dacă este posibil și dacă copii ei pot revendica dreptul lor după dispariția bunicii.Multumesc!

Alte discuții în legătură

Mosteniri ANA39 ANA39 Bună ziua. As dori sa mă ajutați intr-o problema. Bunica mea a cumpărat un teren loc de casa printr-un act de vanzare pe numele ei în timpul ... (vezi toată discuția)
Legalitate contract vanzare-cumparare BogdanH BogdanH Buna seara, Incerc sa va expun cat mai succint problema mea, desi e destul de stufoasa, dar as avea nevoie de ceva sfaturi Tatal meu a decis ca sa isi ... (vezi toată discuția)
Mostenire nicol70 nicol70 Buna seara. As dori un raspuns la o intrebare despre o mostenire. Situatia se prezinta in felul urmator : in oct. 2014 tatal meu a decedat, iar in mar. 2015 a ... (vezi toată discuția)