avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua, am fost solicitata sa primesc in spatiu o ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua, am fost solicitata sa primesc in spatiu o absolventa ...

Buna ziua,
am fost solicitata sa primesc in spatiu o absolventa de liceu din Rep. Moldova. Ea este cetatean roman, dar nu are buletin de Romania. Are nevoie de o adresa in Romania, pentru a se inscrie la facultate in UE.
Intrebarile mele sunt urmatoarele:
1) la ce riscuri ma supun in acest caz?
2) Ii pot fce contract pe perioada de max. 1 an, sau chiar mai putin?
3) daca doresc sa reziliez contractul de luare in spatiu, peste (de ex.) 1 luna, cum procedez?
4) care este solutia in cazul ei? cetatean roman, fara domiciliu, care doreste sa studize in UE?
Multumesc anticipat pentru raspuns!

Alte discuții în legătură

Buletin de identitate - domiciliul cetateanului moldovean eugenyus86 eugenyus86 am redobandit cetatenia romana anul acesta,,,sunt din rep.Moldova si am domiciliul acolo,,am venit la Bucuresti sami fac Buletin de identitate,,si ca sal pot ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt din rep. moldova, dar am cetatenie romana si ... cata-11 cata-11 Buna ziua, sunt din Rep. Moldova, dar am cetatenie romana si pasaport romanesc cu domiciliu in strainatate. Pot obtine buletin romanesc permanent (adica pe 7 ... (vezi toată discuția)
Echivalare studii medii 1985 rep. moldova florin gruiescu florin gruiescu Buna ziua, detin studii medii din Rep. Moldova 1985 la vremea aceea studiile medii erau 10 clase avand dreptul de a continua studiile superioare de ... (vezi toată discuția)