avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Eu am lucrat ca inginer la Cariera Husnicioara, jud . ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Eu am lucrat ca inginer la Cariera Husnicioara, jud . Mehedinti ...

Eu am lucrat ca inginer la Cariera Husnicioara , jud . Mehedinti si in anul 2022 , am iesit la pensie . Urmeaza sa depun o cerere la sediul Carierei sa primesc o adeverinta comform legii 197 /2021 . Mi sa spus ca nu pot primi aceasta adeverinta ca prioritate au angajatii care trebuie sa iese la pensie si apoi noi pensionarii . Doresc sa imi comunicati comform legii in cate zile cei de la Cariera Husnicioara au obligatia sa imi emita aceasta adeverinta din data de cand eu am solicitat-o cu numar de inregistrare. Doresc sa stiu daca este specificat in vreo legea ca prioritate au angajatii si pensionarii trebuie sa astepte !
Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Buna dimineata . as dori sa stiu daca o lege este introdusa in ... dodorel62 dodorel62 Buna dimineata . As dori sa stiu daca o lege este introdusa in Monitorul Oficial mai poate fii sau nu contestata ? 1 . Daca DA , atunci cine are dreptul sa o ... (vezi toată discuția)
Probleme cu pensionarea dodorel62 dodorel62 Buna ziua . Eu am probleme cu pulsul si sunt in concediul medical dat de medicul specialist cardiolog de 3 luni . Am depus cererea de iesire la pensie in 27 ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am ieșit la pensie anticipat parțial în 2019,august. ... Ivan Daniel Viorel Ivan Daniel Viorel Bună ziua. Am ieșit la pensie anticipat parțial în 2019,august. În 2022,luna august ies la pensie de drept, avind 11 ani lucrați în grupa 2. ... (vezi toată discuția)