avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Cerinte PSI sediu social?
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Cerinte PSI sediu social?

Cerinte PSI sediu social?
Detin un SRL neplatitor TVA care are sediul social in apartamentul in care si locuiesc. SC-ul are un singur administrator si angajat, adica eu. La sediul social nu se fac vizite ale clientilor, doar lucrez eu - prestare de servicii - la laptop. Ce prevede legea in privinta efectuarii normelor de protectia muncii!? Trebuie sa am asa ceva?
Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 16 Mai 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:29, 16 Mai 2023
Da, trebuie sa respectati aceste norme ( Legea 319/2006, H.G. 1425/2006, etc.), mai ales ca sunteti si angajatul societatii.

Cel mai bine ati contacta pe cineva care se ocupa de ambele, PSI si SSM si in schimbul a cateva sute de lei pe luna ( eu zic ca vreo doua...) scapati de grija lor.

Cautati pe net -Servicii externe SSM-PSI- si negociati un contact cu dumnealor..., amenzile sunt destul de mari si nu merita riscul
Sunteti in confuzie: psi nu este acelasi lucru cu ssm/ protectia muncii.
Dvs. fiind singurul care lucreaza la sediul social va puteti autoinstrui accesand pe internet legislatia ssm respectiv legislatia psi-su.
Nicio firma care se respecta nu va intocmeste materiale doar pe cateva sute de lei.
In camera unde lucrati, veti depozita materiale scrise. In plus, lucrati cu laptop, imprimanta, etc. Poate exista un risc de incendiu daca nu respectati normele psi. Un stingator cu praf si CO2, la indemana, nu strica, sa aveti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce obligativitati are o microintreprindere fara angajati referitor la psi si protectia muncii? bogdan2783 bogdan2783 Buna ziua, O microintreprindere fara nici un angajat are obligatii de a indeplini cerintele referitoare la PSI si protectia muncii? Daca da care sunt ... (vezi toată discuția)
Pfa și protecția împotriva incendiilor Petrovic Petrovic Sunt PFA plătitor de TVA în regim real. Am sediul în casa părinților, cu care am încheiat un contract de comodat (domiciliul stabil pe buletin este în ... (vezi toată discuția)
Protectia muncii, psi ss1978 ss1978 Buna ziua, as dori ajutor in domeniul PSI si protectia muncii in sensul ca , desfasor activitate in cadrul unei asociatii sportive ONG ce isi desf[soara ... (vezi toată discuția)