avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Teapa okazii
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Teapa okazii

Am licitat cu ceva timp in urma pentru un iphone pe okazii.ro, iphone-ul descris ca fiind nou, cu toate accesoriile, garantie ... toate bune si frumoase, pana cand am primit coletul la posta in care am gasit o replica chinezeasca de toata jena, invelita intr-un servetel. Coletul l-am deschis la posta, in prezenta persoanelor angajate acolo, care au vazut ce am primit in pachet. Am fost la politie in aceeasi zi, si mi-au spus ca vanzatorul are obligatia sa-mi returneze banii dak nu sunt multumit de ce am primit. Am vorbit cu vanzatorul, care mi-a spus ca nu e nici o problema, sa-i trimit coletul inapoi si o sa-mi returneze banii. Astazi cand coletul ar fii trebuit sa ajungala respectivul, am incercat sa-l contactez pe vanzator, dar telefonul lui este inchis ceea ce imi da motive sa cred ca nu are de gand sa-mi returneze banii. Care ar fii cele mai bune masuri care le-as putea lua in cazul in care vanzatorul nu intentioneaza sa-mi returneze banii? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: dedeman , utilizator 16:59, 18 Martie 2010
puteti formula o plingere penala pentru inselaciune.
Mai bine te duci si ii aplici o corectie. Cel mai eficient!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune sau frauda ?!? tabooo tabooo Tin sa mentionez ca sunt utilizatorul siteului de licitatii binecunosctu okazii iar de curand am licitat pentru un telefon. Toate bune si frumoase pana cand am ... (vezi toată discuția)
Am luat teapa, ce pot face? lordsvg lordsvg Buna ziua, am cumparat pe site-ul okazii.ro un laptop iar respectivul mi-a pus o cutie plina cu ziare. Ce ii pot face ? Am un numar de telefon care nu exista, ... (vezi toată discuția)
Probleme la trimiterea unui colet cu plata ramburs anadark anadark Buna ziua. Am vandut un telefon prin site-ul okazii, trimiterea acestuia facandu-se prin Posta Romana, cu plata ramburs. Coletul contine telefonul, ... (vezi toată discuția)