avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 206 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... TERMEN INTRODUCERE ACTIUNE CIVILA DUPA CE A FOST ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

TERMEN INTRODUCERE ACTIUNE CIVILA DUPA CE A FOST CLASATA CAUZA PENALA

Buna ziua!
In 2016 am depus o plangere penala . Din dosarul penal inregistrat in 2016 s-a disjuns o noua cauza in 2019 . In data de 16.03.2023 am primit solutie de clasare in dosarul format in 2019 . Intrebarea mea este daca ma pot indrepta civil impotriva celor vinovati si in ce termen ?
Ultima modificare: Marți, 16 Mai 2023
Morozan Maria , utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua! in 2016 am depus o plangere penala . din dosarul penal ... Morozan Maria Morozan Maria Buna ziua! In 2016 am depus o plangere penala . Din dosarul penal inregistrat in 2016 s-a disjuns o noua cauza in 2019 . Azi 16.03.2023 am primit solutie de ... (vezi toată discuția)
Am depus plângere in termen, impotriva solutiei de clasare prin ... Cornely Cornely Am depus plângere in termen, impotriva solutiei de clasare prin prescriptie, în temeiul art 339 alin 4 Cod procedură penală. Totodată am depus și cerere ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am primit solutia de la parchetul de pe lângă judecătorie ... oroian-rodica oroian-rodica Bună ziua. Am primit solutia de la parchetul de pe lângă judecătorie prin care dispune clasarea cauzei penale din lipsa de probe. Vreau sa fac plângere ... (vezi toată discuția)