avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua Intenționez sa organizez in eveniment ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua Intenționez sa organizez in eveniment privat de tip ...

Bună ziua
Intenționez sa organizez in eveniment privat de tip picnic la pădure in curtea casei proprietate personală si pe un teren privat de lângă casa, suprafață maxima nu depășește 2000 mp. Estimam participarea a maxim 50 ds persoane. Nu sunt vecini in zona pe o distanta de 1 km. Ce autorizații trebuie pentru un astfel de eveniment? Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Nelamurit...cu latimea necesara a unui teren pt.autorizatie de constructie morinio morinio buna seara..as dori sa va intreb si eu ceva..sunt interesat sa cumpar 900 mp teren...extravilan..dar sunt putin pe ganduri..deoarece..1.pamantul are doar 10mp ... (vezi toată discuția)
Autorizație de construcție dincaioan60@gmail.com dincaioan60@gmail.com Am un teren de 5600 mp ,extravilan pădure , cum pot obține autorizație de construire în cazul în care pe suprafața respectiva nu se afla nici o pădure ... (vezi toată discuția)
Pot sa construiesc pe acest teren ? scarabeul1984 scarabeul1984 Buna ziua, Nu am avut inca timp sa ajung la primarie sa incep demersul pentru actele de impartire a terenului. O sa intru in posesia unui teren intravilan de ... (vezi toată discuția)