avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Autorizație de construcție
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Autorizație de construcție

Am un teren de 5600 mp ,extravilan pădure , cum pot obține autorizație de construire în cazul în care pe suprafața respectiva nu se afla nici o pădure decât la o distanță de 150 m și vecinii din stânga și dreapta terenului sunt case construite, menționez că respectivul tren se află la strada principala unde am tras și utilitățile!
Ce este de făcut pentru obținerea autorizației de construcție??
Mulțumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Ianuarie 2019
dincaioan60@gmail.com, utilizator
Cel mai recent răspuns: Bogdan Costache , Avocat 16:51, 5 Ianuarie 2019
Trebuie schimbată categoria de folosinta a terenului in "curți constructii" printr-un Plan Urbanistic Zonal (PUZ) aprobat prin hotararea Consiliului Local.

Cu stima,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie constructie ioneliya38 ioneliya38 buna ziua,daca detin 2000 mp teren extravilan agricol,pot obtine autorizatie de constructie?multumesc (vezi toată discuția)
Interdictie constructie casa pe teren intravilan agricol joegrecu joegrecu Buna ziua, O intrebare as avea. Am dori sa construim o casa cu parter si mansarda pe un teren intravilan agricol. Terenul are o suprafata de 1000 mp, iar ... (vezi toată discuția)
Oug 34/2013 rmirela16 rmirela16 Buna seara, Daca detin un teren de 800 mp intravilan in indiviziune pe care exista o constructie si 300 mp sunt in categoria de folosinta curti constructii si ... (vezi toată discuția)