avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua, ma puteți ajuta cu câteva informații ? ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua, ma puteți ajuta cu câteva informații ? Ce înseamnă ...

Bună ziua, ma puteți ajuta cu câteva informații ? Ce înseamnă " În baza art. 91 C.pen., dispune suspendarea executării pedepsei de 1 an ?i 6 luni închisoare sub supraveghere, pe un termen de supraveghere de 3 ani, prevăzut de art. 92 alin. (1) C.pen., termen ce se calculează, conform art. 92 alin. (2) C.pen., de la data rămânerii definitive a hotărârii prin care s-a dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere. " , ma interesează după cât timp pot da din nou de permis .. si de ce de la 1 an și 6 luni s-au făcut 3 ? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: CristiLazar , utilizator 16:57, 16 Mai 2023
Puteti sustine examen in termen de 1 an de zile de la ramanerea definitiva. Pedeapsa dvs este de 1 an si 6 luni inchisoare. Instanta a dispus suspendarea executarii acestei pedepse pe un termen de supraveghere de 3 ani in care dvs trebuie sa respectati masurile de supraveghere si obligatiile stabilite de instanta. Daca nu le respectati sau comiteti alte infractiuni, riscati revocarea suspendarii.
Mulțumesc mult

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Puteti sustine examen in termen de 1 an de zile de la ramanerea definitiva. Pedeapsa dvs este de 1 an si 6 luni inchisoare. Instanta a dispus suspendarea executarii acestei pedepse pe un termen de supraveghere de 3 ani in care dvs trebuie sa respectati masurile de supraveghere si obligatiile stabilite de instanta. Daca nu le respectati sau comiteti alte infractiuni, riscati revocarea suspendarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ucidere din culpa Fossil30 Fossil30 Buna ziua! In urma cu 3 ani, am avut un accident prin care care masina condusa de mine a trecut cu 40 de cm linia continua intr-o curba pe sensul opus si am ... (vezi toată discuția)
Salut am și eu o întrebare, conducere fără permis Hoanca ionut Hoanca ionut Cu puțin timp înainte sa iau permisul, defapt eram în școala de șoferi când am fost prins la volan fără permis, după care cam la 6 luni după ce am ... (vezi toată discuția)
Dupa cat timp pot sa ma prezint la examen daca mi s-a anulat permisul de conducere lorenzo29 lorenzo29 dupa cat timp pot sa ma prezint la examen auto daca mi s-a anulat permisul ,in urma unui accident de circulatie (parasirea locului accidentului) ,am primit o ... (vezi toată discuția)