avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... IMPORTANT. Unde pot sa gasesc arhiva de la T.C.IND ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

IMPORTANT. Unde pot sa gasesc arhiva de la T.C.IND Craiova, Santier 5 Calafat. ...

Unde pot sa gasesc arhiva de la T.C.IND Craiova, Santier 5 Calafat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:11, 16 Mai 2023
vedeti aceste discutii
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta grupa munca iosifn iosifn Cine elibereaza acum o adeverinta grupa munca de la Grup Santiere Montaj Cazane Vulcan Bucuresti. Stie cineva unde este arhiva pentru cei care au lucrat ... (vezi toată discuția)
Buna seara ,as vrea sa stiu unde gasesc arhivele bancii bankoop ... ioana aurica feher ioana aurica feher buna seara ,as vrea sa stiu unde gasesc arhivele bancii BANKOOP SA Beclean (vezi toată discuția)
Arhive Adina Mustata Adina Mustata Buna ziua. Unde as putea gasi arhivele de la IJCM Alba santier nr 2 Sebeș, pentru perioada 1974-1980? Mentionez ca am apelat si la Arhivele din Alba dar fara ... (vezi toată discuția)