avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta grupa munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta grupa munca

Cine elibereaza acum o adeverinta grupa munca de la Grup Santiere Montaj Cazane Vulcan Bucuresti. Stie cineva unde este arhiva pentru cei care au lucrat intre ani 1975 - 1982.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:15, 16 Iunie 2020
Vedeti aceste discutii
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cautare de adeverinte ,pe unde or fi firmele teugeniu@yahoo.com teugeniu@yahoo.com BUNA ZIUA , am nevoie la casa de pensi ,pentru calcularea pensiei ,de grupa ,,care mi se cuvine ,,am lucrat perioda de 1975 si 1983 la santierul ,grup santier ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am fi interesati sa aflam de arhivele de unde putem ... Neagu G Neagu G Buna ziua, am fi interesati sa aflam de arhivele de unde putem lua o adeverinta perntru perioada 25.02.1981-25.03.1993, sotul a lucrat la Uzina Vulcan ... (vezi toată discuția)
Arhiva trust constructii montaj bucuresti moraru852 moraru852 Buna ziua ! Unde pot gasii arhiva firmei Trust constructii montaj bucuresti?Socrul meu a lucrat acolo intre anii 1979_1983 si are nevoie de o adeverinta sa ... (vezi toată discuția)