avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua, in contractul de credit am mentionat ca ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua, in contractul de credit am mentionat ca dobanda cuprinde ...

Buna ziua, in contractul de credit am mentionat ca dobanda cuprinde printre altele si comisionul bancar, insa in scadentar comisionul este evidentiat separat cu inca o alta suma. Se incadreaza la clauze abuzive si sa solicit inapoi sumele de bani achitate din 2012? Sau sa se ramburseze.? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar Ale1980 Ale1980 Buna ziua, Ne confruntam cu urmatoarea problema. Inca de la inceput va scriu ca noi am fost neatenti si am crezut in banca \\"X\\" si in functionari. In ... (vezi toată discuția)
Comision de administrare/risk catalinpurice catalinpurice am un credit de nevoi personale cu ipoteca in derulare din anul 2007. Si la ora actuala pe desfasurator, unul mai de actualitate cerut anul acesta, figureaza ... (vezi toată discuția)
Restituire comisioane abuzive pentru un contract ipotecar inchis Irina_sebea Irina_sebea Buna ziua, [b] 1. As dori sa stiu daca am dreptul sa solicit bancii, copii cu absolut toate actele(contract de credit bancar ipotecar, actele aditionale, ... (vezi toată discuția)