avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Returnare bani CASMB, de catre pacient, eroare ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Returnare bani CASMB, de catre pacient, eroare Directia Financiar ...

Returnare bani CASMB, de catre pacient, eroare Directia Financiar a locului de munca

Buna ziua,

Mama mea, bolnava de cancer, avand concediu medical pe codul 14, indemnizatie 100% este in situatia de a returna banii pentru 2 luni de concediu, dintr-o eroare a zilelor de concediu emise de directia financiar a locului de munca. Cine trebuie sa plateasca in acest caz, din moment ce eroarea a fost generata de catre locul de munca? Mentionez ca oncologul a emis concediu medical in functie de numarul de zile restante declarate de catre locul de munca. Multumesc

Alte discuții în legătură

Buna seara. as dori sa stiu ce drepturi suplimentare prevazute ... oprita oprita Buna seara. As dorii sa stiu ce drepturi suplimentare prevazute de lege au persoanele diagnosticate cu neoplasm. concedii. invaliditate, etc. pe timpul ... (vezi toată discuția)
Refuz acordare concediu medical pentru un pacient cu cancer andry12 andry12 Buna ziua. Va cer ajutorul intrucat am ajuns la disperare cu doctorii din Romania si nu mai stiu la cine sa apelez si cum se aplica legea in tara ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog ajutati-ma cu o lamurire. tatal meu suferea ... Doruteus Doruteus Buna ziua, Va rog ajutati-ma cu o lamurire. Tatal meu suferea de cancer in stadiul 4, era salariat si avea concediu medical pana la data de 21 octombrie ... (vezi toată discuția)