avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Returnare bani CASMB, de catre pacient, eroare ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Returnare bani CASMB, de catre pacient, eroare Directia Financiar ...

Returnare bani CASMB, de catre pacient, eroare Directia Financiar a locului de munca

Buna ziua,

Mama mea, bolnava de cancer, avand concediu medical pe codul 14, indemnizatie 100% este in situatia de a returna banii pentru 2 luni de concediu, dintr-o eroare a zilelor de concediu emise de directia financiar a locului de munca. Cine trebuie sa plateasca in acest caz, din moment ce eroarea a fost generata de catre locul de munca? Mentionez ca oncologul a emis concediu medical in functie de numarul de zile restante declarate de catre locul de munca. Multumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va rog să mă lămuriți și pe mine într-o situație ... leo2000ro leo2000ro Buna ziua, va rog să mă lămuriți și pe mine într-o situație legata de depășirea concediului medical fara avizarea comisiei de expertiza a muncii. Sunt ... (vezi toată discuția)
Buna seara. as dori sa stiu ce drepturi suplimentare prevazute ... oprita oprita Buna seara. As dorii sa stiu ce drepturi suplimentare prevazute de lege au persoanele diagnosticate cu neoplasm. concedii. invaliditate, etc. pe timpul ... (vezi toată discuția)