avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cât concediu medical au dreptul bolnavi de cancer?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cât concediu medical au dreptul bolnavi de cancer?

Cât concediu medical au dreptul bolnavi de cancer???
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 17:51, 21 Octombrie 2024
Legea nr. 24/2022 reglementează concediul și indemnizația pentru îngrijirea persoanelor bolnave de cancer pentru aparținătorii peste 18 ani. Salariații care îngrijesc pacienți cu afecțiuni oncologice beneficiază de un concediu anual plătit de 45 de zile calendaristice, în interval de un an, pentru un pacient.
,
Legea nu specifică un număr exact de zile de concediu medical pe care pacienții cu cancer le pot primi, acesta variind în funcție de starea de sănătate a pacientului și de recomandările medicale. Concediul medical pentru pacienții cu cancer este acordat pe baza evaluării medicale, și poate fi prelungit conform necesităților terapeutice și de recuperare individuale.
Ultima modificare: Luni, 21 Octombrie 2024
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta concediu medical mai mult de 90 de zile rusualexandra rusualexandra Am un salariat care in 15 iulie face 90 zile concediu medical, a fost operat si are in continuare medical. Pana acum a avut cod 01 acum vine cu cod 14 a fost ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate si concediu de boala / situatie neobisnuita dalida_2009 dalida_2009 Buna ziua, Avem o angajata care din saptamana a 6 a de sarcina nu a mai venit la serviciu, din acel moment aducand concedii medicala (cod 01 boala ... (vezi toată discuția)
Buna seara. as dori sa stiu ce drepturi suplimentare prevazute ... oprita oprita Buna seara. As dorii sa stiu ce drepturi suplimentare prevazute de lege au persoanele diagnosticate cu neoplasm. concedii. invaliditate, etc. pe timpul ... (vezi toată discuția)