avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contul 6053, cheltuiala cu gazele naturale 2022
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contul 6053, cheltuiala cu gazele naturale 2022

Buna ziua, conform modificarilor aduse planului de conturi si faptului ca in contul de profit si pierdere trebuie declarata cheltuiala cu gazele naturale din 2022 considerati ca trebuie mutat rulajul aferent din 605 in 6053 pentru intocmirea situatiilor finaciare la 31.12.2022? Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 17 Mai 2023
Nadia.Damacus, utilizator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 20:07, 18 Mai 2023
daca puteti sa le mutati daca nu e ok si asa bilantul pe 2022. , Dar incepand cu 2023 sa le defalcati pe analitice
Incepand cu 2023 sigur sunt defalcate pe analitice. La 31.12.2022 voiam sa stiu sigur daca trebuie sa fie gazele naturale in 6053.
nu e musai

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regularizare energie JENIFER JENIFER Cum se inregistreaza o factura de energie in care s-a facut regularizarea si valoarea energiei e cu minus?Este o suma mai mare si contul de cheltuieli cu ... (vezi toată discuția)
Intocmire bilant lichidare geocta geocta Buna seara. Am o mare nelamurire : la bilantul de lichidare, la contul de profit si pierdere, se trec rulajele conturilor sau nu? Stiu ca toate soldurile ... (vezi toată discuția)
Venituri consultanta 2022 sau 2023 Coordonare Coordonare Noul plafon în funcție de care firmele se încadrează la regimul de impozitare micro sau la regimul de impozitare pe profit se aplică începând cu ... (vezi toată discuția)