avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... A amenința cu corigenta un elev care are note de ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

A amenința cu corigenta un elev care are note de trecere, poate ...

A amenința cu corigenta un elev care are note de trecere, poate fi considerată Purtare Abuziva 296 C. Penal alin. 2?
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 10:19, 18 Mai 2023
Daca are note bune,nu il va putea lasa corigent.
Nu este purtare abuziva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de un temei legal pentru contestarea unui examen de corigenta, sustinut la liceul cu care am avut un litigiu mariam2018 mariam2018 Sunt mama unui elev ce a avut un litigiu cu liceul, la care a fost elev in cls 11, in anul scolar 2016-2017. Am nevoie urgent de un raspuns, sfat in problema ... (vezi toată discuția)
Jigniri ? Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Bua seara ! Am primit azi o adresa din partea liceului precum ca sunt bagat in Comisia de Disciplina a elevilor precum ca am numit pe doamnele directoare : ... (vezi toată discuția)
Burse sociale in caz de corigenta sem.i alb_gabi alb_gabi Vă rog să-mi spuneți referitor la revizuirea burselor sociale conf.Ordinului Ordinului 5576/2011 cu modificari Art. 12. - (1) Bursele de ajutor social se ... (vezi toată discuția)