avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Daca nimeni la Ministerul Investițiilor Europene nu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Daca nimeni la Ministerul Investițiilor Europene nu răspunde ...

Daca nimeni la Ministerul Investițiilor Europene nu răspunde la cele două telefoane și cardul social de 250 nu a fost alimentat din Octombrie 2022,fara motive,fara extra venit doar pensie invaliditate de 1125 Ron.
Ce este de făcut,că răspund roboții și unde nu sunt roboti nu răspunde nimeni?
card.sprijin@mfe.gov.ro Contactati-i pe adresa de e-mail , sigur va vor raspunde , chiar daca nu imediat .
Doresc să primesc informații despre cardul meu care nu a fost alimentat nici în iunie nici în august Moțățăianu Oprea

editat CNP
Ultima modificare: Vineri, 20 Octombrie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic
Bună ziua ma numesc nebel izabella în vârstă de 38de ani și am o problema cu cardul social sodexo pentru alimente . Nu mi sa mai alimentat de anul trecut din luna decembrie rog sa fiu contactata și sa fiu informata ce sa întâmplat. Mulțumesc ma puteți contacta la numărul acesta de telefon (editat).
Ultima modificare: Luni, 21 August 2023
Manuela Rășină, administrator
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu știu cum ați ajuns la concluzia că vă putem oferi informații personalizate despre astfel de probleme. Nu vă putem ajuta, trebuie să vă adresați autorităților - scrieți la adresa de mail indicată mai sus (card.sprijin@mfe.gov.ro).

Citiți și acest articol din Libertatea, poate vă ajută:
[ link extern ]

De asemenea, aici găsiți numerele de telefon la care pot fi contactați emitenții cardurilor:
[ link extern ] /
Poate aflați ceva de la ei.
Buna nu mi sa incarcat cardul de 6 luni si as dori sa primes informati de la dvs
Ultima modificare: Joi, 19 Octombrie 2023
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Bună seara.eu sunt pensionar pe caz de boală, am 1125 lei pensie ... Jaetel Jaetel Bună seara.Eu sunt pensionar pe caz de boală, am 1125 lei pensie și locuiesc împreună cu mama care are o pensie de 1125 lei am dat declaratie pe proprie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am primit în luna iulie un card social de alimente,pt.pensionari, ... Violeta Mol Violeta Mol Buna ziua! Am primit în luna iulie un card social de alimente,pt.pensionari, dar nici până în ziua de azi nu am primit nici o sumă pe el. Cui aș putea ... (vezi toată discuția)
Din 250 lei de pe cardul de alimente scad mereu ce cumpăr CYBORG CYBORG Bună seara! Deoarece nu îmi răspunde nimeni pe mail-ba nu răspund cei de la Edenred, ba e linkul defect etc,doar trăim în România, de ce mă mir- la ... (vezi toată discuția)