avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua! Am primit în luna iulie un card social de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua! Am primit în luna iulie un card social de alimente,pt.pensionari, ...

Buna ziua! Am primit în luna iulie un card social de alimente,pt.pensionari, dar nici până în ziua de azi nu am primit nici o sumă pe el. Cui aș putea să mă adresez?
Cel mai recent răspuns: Violeta Mol , utilizator 19:03, 29 Decembrie 2022
Cardurile sociale au fost alimentate in mai multe transe. Sunati la emitentul cardului indicat in adresa atasata acestuia ( aveti mentionate toate datele necesare in plic).
Ei mi-au dat indicații strict despre card și despre aplicație și mi-au spus că nu au ei informatii despre banii de pe card…

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca nimeni la ministerul investițiilor europene nu răspunde ... Caraci Caraci Daca nimeni la Ministerul Investițiilor Europene nu răspunde la cele două telefoane și cardul social de 250 nu a fost alimentat din Octombrie 2022,fara ... (vezi toată discuția)
Constrans sa platesc ceva ce nu am cerut sau folosit grigore.marcu grigore.marcu Salutare, Povestea mea este urmatoarea: In 2007 am facut un card de reducere pentru Deutsche Bahn (DB) (caile ferate germane), valabil un an, din mai, ... (vezi toată discuția)
Recuperare prejudiciu după fraudă: bcr sau poliția? cum poate fi trasă la răspundere banca? f_ervin f_ervin Salutare tuturor! Sper din suflet să găsesc un răspuns, o îndrumare la speța noastră. În data de 21 decembrie 2023, imediat după alimentarea ... (vezi toată discuția)