avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... din 250 lei de pe cardul de alimente scad mereu ce ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

din 250 lei de pe cardul de alimente scad mereu ce cumpăr

Bună seara!

Deoarece nu îmi răspunde nimeni pe mail-ba nu răspund cei de la Edenred, ba e linkul defect etc,doar trăim în România, de ce mă mir- la întrebarea ce sumă mai am pe cardul social de alimente, m-am gândit la o metodă de a afla:
Să zicem că nu este minciună că se încarcă acele carduri cu 250 lei. Să presupunem că e adevărat.
Atunci, după fiecare cumpărătură, voi scădea din 250 cât am cheltuit. Apoi iar cumpăr, iar scad și tot așa, îmi va da un rest și ăla e ce mai am pe card.
O fi bine cum procedez?
Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 22:16, 28 Iulie 2022
Daca va puneti mintea, le faceti felul la o cumparatura.
Puteti sa pastrati bonurile , le insumati si aflati ce mai aveți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca nimeni la ministerul investițiilor europene nu răspunde ... Caraci Caraci Daca nimeni la Ministerul Investițiilor Europene nu răspunde la cele două telefoane și cardul social de 250 nu a fost alimentat din Octombrie 2022,fara ... (vezi toată discuția)
Transfer bancar în contul greșit. eroare a băncii Dygfyu Dygfyu Buna ziua, am o problema. Am depus banii pentru cardul de cumpărături de la Banca X timp de două luni. Astăzi am primit un mail cum ca de 2 luni nu am ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am un card de tichete de masă de pe care în urmă ... MagdaR MagdaR Bună ziua, am un card de tichete de masă de pe care în urmă cu ceva timp au fost retrase 2 sume fără nici o notificare cu toate că mai folosisem cardul ... (vezi toată discuția)