avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Incerc sa schimb sediul social pentru o sociatate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Incerc sa schimb sediul social pentru o sociatate

Buna ziua,

Incerc sa schimb sediul social pentru o sociatate(sunt asociat/administrator) pe adresa mea de domiciliu unde sunt propietar impreuna cu sotia.
am depus documentele la sediul ONRC printre care si contractul de vanzare cumparare a apartamentului prin care se atesta ca sunt propietar.
De la ONRC am primit amanare la cererea mea cu rezoltuia:
-Se va depune dovada detinerii de catre societate a dreptului de folosinta asupra spatiului cu destinatia de sediu social, art 36 din Lg 31/1990
imi puteti spune va rog ce document ar trebui sa depun?

tin sa mentionez ca sociatatea are 2 asociati iar sotia nu face parte din firma
Ultima modificare: Joi, 18 Mai 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 14:59, 18 Mai 2023
Un contract de comodat/inchiriere... intre societate si proprietari din care sa rezulte ca societatea isi poate face sediul social acolo. Puteti specifica si o camera anume din casa...

Mergeti la un notar si va poate indruma el...
Ultima modificare: Joi, 18 Mai 2023
Ionut.ion, utilizator

Multumesc frumos pentru raspuns!
Contractul de comodat trebuie autentificat la notar?

Nu cunosc foarte bine domeniul dar, din ce am vazut pe net... nu cred... se incheie intre parti, dvs., ca proprietar si firma, reprezentata de...
Gasiti modele pe net.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comodat sediu infiintare firma pe site onrc inregistrat la fisc!! ContSters14976 ContSters14976 Salutare, se pare ca in ultima vreme, daca am lipsit de la ONRC au aparut reguli noi. Am constatat pe siteul lor in lista cu actele necesare la constituire ... (vezi toată discuția)
Problema sediu social marius.radu85 marius.radu85 Salutare! Am si eu urmatoarea problema: nu pot inregistra sediul social deoarece exista deja o firma inregistrata in garsoniera mea. Mai pe larg: In ... (vezi toată discuția)
Se poate face un contract de comodat pentru un apartament pentru care exista deja un contract de inchiriere a spatiului? cenescu cenescu Se poate face un contract de comodat pentru un apartament pentru care exista deja un contract de inchiriere a spatiului? Este vorba de un contract de ... (vezi toată discuția)